vineri, 29 martie, 2024

Doliu in lumea televiziunii. O cunoscuta actrita s-a stins din viata – FOTO

Distribuie:

Publicat:

E doliu in lumea televiziunii! O cunoscuta actrita s-a stins din viata, iar unul dintre colegii ei a confirmat trista veste. ”S-a dus”, au fost cuvintele actorului, cu lacrimi in ochi.

Beverley Owen, actrita cunoscuta pentru crearea personajului Marylin in sitcomul „The Munsters”, a incetat din viata pe 21 februarie. Colegul ei, Butch Patrick, nimeni altul decat cel care l-a interpretat pe Eddie Munster in indragita comedie din 1960, a confirmat moartea lui Beverley, pentru USA TODAY. ”S-a dus!”, au fost cuvintele pline de durere rostite de acesta.

„Frumoasa Beverley ne-a parasit. Era un suflet dulce”, a mai scris acesta. „Am placut-o extrem de mult. Odihneste-te in pace, Bev, si multumesc pentru cele 13 episoade memorabile de Marilyn Munster”, a spus actorul.

Polly Stone, fiica lui Beverley, a dezvaluit pentru TMZ ca mama ei a a murit din cauza cancerului la ovare, iar tragedia s-a produs in casa ei din Vermont. Actrita a fost inconjurata de familie si prieteni, in ultimele clipe de viata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img