vineri, 19 aprilie, 2024

Doliu în lumea sportului românesc! S-a stins din viață un fost mare jucător de tenis

Distribuie:

Publicat:

Sunt zile de doliu în lumea sportului românesc! Iosif Kerekes, fost mare jucător de tenis la Dinamo Braşov şi la Dinamo Bucureşti, s-a stins din viață marți, 2 august. Bărbatul a fost coleg de generație cu Ilie Năstase. Iată ce carieră bogată a avut, de fapt, Iosif Kerekes!

Iosif Kerekes a fost component al lotului lărgit al țării noastre, dar şi antrenor de tenis vreme de câteva decenii la Dinamo Braşov. Din nefericire, cu doar o zi în urmă s-a stins din viață, iar vestea tristă a fost dată chiar de către Federaţia Română de Tenis.

Doliu în lumea sportului din România

Iosif Kerekes a fost un mare jucător de tenis la Dinamo Braşov şi la Dinamo Bucureşti, dar și component al lotului lărgit al României. De asemenea, regretatul tenismen a fost şi antrenor de tenis vreme de câteva decenii la Dinamo Braşov. A fost un mare jucător din generația lui Ilie Năstase. Acesta a avut o carieră bogată, astfel că a mai fost și membru de onoare al Federaţiei Române de Tenis.

Iosif Kerekes a avut, de altfel, şi o bogată carieră în antrenorat, jucătorii pe care i-a antrenat numărându-se printre Traian Marcu, George Cosac, Remus Fărcaş sau Ciprian Porumb.

Anunțul a fost făcut de Federaţia Română de Tenis

Din nefericire, Iosif Kerekes s-a stins din viață la vârsta de 76 de ani, iar vestea despre faptul că el a plecat la îngeri a fost transmisă de către Federaţia Română de Tenis. Persoanele care îşi doresc să îşi ia rămas bun de la fostul mare jucător de tenis, înmormântarea va avea loc joi, 4 august 2022, de la ora 13.00.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img