joi, 28 martie, 2024

Donald Trump a ajuns la Paris. Ultima data cand un presedinte american a participat la o parada in Franta s-a intamplat in 1989

Distribuie:

Publicat:

Donald Trump a ajuns in Franta, insotit de sotia sa, Melania. Presedintele american va participa la parada organizata cu ocazia Zilei Nationle a Frantei, maine, 14 iulie. Ultima data cand un presedinte american a participat la o parada in Franta s-a intamplat in 1989, cu ocazia bicentenarului Revolutiei Franceze.
Anterior, Emmanuel Macron, presedintele Frantei, a declarat ca este “incantat” sa-l revada pe omologul sau american, Donald Trump, pentru a discuta “inclusiv despre dezacorduri”, potrivit Le Figaro.
“Exista multiple chestiuni asupra carora colaboram, lupta impotriva terorismului, criza din Siria si Libia si multe alte subiecte de interes comun”, a precizat presedintele francez.
Donald Trump, care a retras la 1 iunie SUA din cadrul Acordului de la Paris, va fi invitat de Macron pentru a sarbatori “o alta data importanta, si anume intrarea in razboi a SUA de partea noastra (Franta, not.red.) pentru salvarea libertatii”, a adaugat Macron.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img