miercuri, 24 aprilie, 2024

Donald Trump, INFURIAT! Care este mesajul pe care ISIS l-a transmis Statelor Unite!

Distribuie:

Publicat:

Membrii ai gruparii jihadiste ai Statul Islamic (ISIS) au transmis, prin reteaua de mesagerie Telegram, o inregistrare prin care afirma ca Statele Unite ale Americii sunt ”falimentare” si ”conduse de un idiot”.

”Voi sunteti falimentari si semnele mortii voastre sunt evidente pentru oricine”, a declarat purtatorul de cuvant al ISISAbi al-Hassan al-Muhajer, in primele comentarii asa-zis ”oficiale” ale Statului Islamic referitoare la presedintele Donald Trump de la investirea acestuia. ”Nu exista alte dovezi decat ca sunteti condusi de un idiot care nu stie ce sunt Siria, Irak ori islamul”, a mai afirmat purtatorul de cuvant, in inregistrarea transmisa prin reteaua de mesagerie Telegram
Presedintele Trump a promis din timpul campaniei ca lupta de combatere a jihadistilor va reprezenta o prioritate pentru administratia sa si a cerut agentiilor guvernamentale sa prezinte un plan pentru distrugerea ISIS. Militantii Statului Islamic au pierdut in ultimele luni terenuri importante in Siria si Irak, in timp ce trei forte separate – sprijinite de Statele Unite, Turcia si Rusia – avanseaza continuu in directia capitalei de facto a jihadistilor de la Rakka.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img