vineri, 19 aprilie, 2024

Dorel Căprar : Comitetul Executiv de la Iaşi va clarifica o serie de lucruri în partid

Distribuie:

Publicat:

Comitetul Executiv al PSD ce va avea loc la sfârşitul acestei luni la Iaşi, prin hotărârile care vor fi luate acolo, va clarifica o serie de lucruri în partid, a afirmat joi, la Arad, deputatul Dorel Căprar, preşedinte al Comisiei de apărare din Camera Deputaţilor.

"Privitor la o eventuală remaniere a Guvernului, dorită de premierul Mihai Tudose, noi am avut o discuţie în Comitetul Executiv al Partidului şi, de asemenea, în cadrul coaliţiei de guvernare. Cum e şi normal, soluţia va fi adoptată la Comitetul Executiv ce va avea loc la Iaşi. Nu ştiu dacă se va vota ceva sau nu, dar ceea ce vă pot spune este aceea că, dacă se va vota, eu voi vota aşa cum am să consider, în folosul partidului", a declarat joi, pentru AGERPRES, deputatul social-democrat Dorel Căprar.

În continuare, acesta a afirmat că nu există divergenţe importante de opinie între Liviu Dragnea şi Mihai Tudose, aşa-zisa confruntare dintre cei doi fiind, în opinia sa, instrumentată din afară.

"Consider că aceşti doi lideri au înţelepciunea să se înţeleagă şi să ducă mai departe partidul. Pentru că, din punctul meu de vedere, PSD a rămas singurul partid din România care mai ţine cu românii, lucru pe care sunt convins că şi cei doi lideri îl ştiu", a mai spus Dorel Căprar.

În ceea ce priveşte o eventuală demisie a ministrului de Interne, Carmen Dan, deputatul arădean a afirmat că aceasta nu are de ce să demisioneze din funcţie.

"Chiar dacă în ultima vreme am colaborat mai puţin cu Carmen Dan, pot spune că, atunci când am făcut-o, am colaborat foarte bine cu domnia sa. Apreciez că este un ministru competent, care şi-a făcut şi îşi face treaba în mod corespunzător. Sigur însă, dacă dânsa va dori să demisioneze, noi nu ne vom putea împotrivi, demisia fiind o decizie unilaterală care aparţine persoanei în cauză", a mai spus deputatul Dorel Căprar. AGERPRES 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img