joi, 28 martie, 2024

Dorian Popa, gest emoționant pentru mama sa. Artistul și-a surprins fanii

Distribuie:

Publicat:

Dorian Popa s-a hotărât să îi facă o bucurie mamei sale, după ce în copilărie nu a trăit neapărat cea mai bună perioadă din viața lor. Dorian Popa s-a hotărât să îi cumpere lui mamişor un apartament nou în care să locuiască. Relaţia dintre cântăreţ şi mama acestuia este una foarte strânsă, motiv pentru care, Dorian îşi doreşte ca mama lui să dispună de tot confortul şi să aibă parte de tot ce nu a putut avea în trecut, după ce, tatăl lui i-a părăsit.

”Hâţ Johnuţule! Unele din planurile pe care nu vi le-am povestit până acum pentru că eram în plină desfăşurare ale altor planuri este acela de a reuşi în sfârşit să cumpăr un apartament în care să stea mamişor”, a spus cântărețul în vlogul său.

Pe lângă toate eforturile pe care le face pentru ca mama lui să trăiască bine, Dorian Popa este în culmea fericirii, deoarece casa lui este aproape gata, iar în curând se va muta acolo. Cântăreţul a muncit ani la rând pentru pentru casa visurilor în care a investit o sumă imensa. Este vorba de peste 400 de mii de euro.

Artistul va locui împreună cu iubita sa, Claudia care i-a fost alături tot timpul

În urmă cu ceva timp, Dorian Popa și-a povestit drama la Antena Stars, iar artistul își amintește cu greu de momente dificile din viața sa. Dorian Popa a mărturisit că mama ei a jucat rol și de mamă și de tată ș nu ezita să fie mai exigentă atunci când era cazul.

„Tata nu a vrut să colaboreze cu nimic la creșterea noastră, dar ne-am descurcat. S-a chinuit mama cu noi, dar a reușit. Mama e profesoară de canto, lucrează cu liceenii și de asta s-a descurcat cu noi. Mama ne mai trăgea de urechi, de păr, când vedea că sărim calul și a fost bine. O mai supăr și acum la 2-3 săptămâni. Sunt destul de amețit!”, a declarat Dorian Popa, în urmă cu ceva timp.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img