vineri, 19 aprilie, 2024

Dorian Popa își face implant de păr! Cântărețul a stabilit deja operația

Distribuie:

Publicat:

Dorian Popa urmează să ajungă pe mâna medicilor pentru o nouă intervenție, de această dată una estetică. După ce în trecut și-a făcut un implant de păr în zona frunții, acum artistul vrea să-și implanteze fire și în scalp. Totodată, va mai implanta noi fire de păr și în barbă.

Dorian Popa își dorește tot timpul să arate bine, astfel că artistul are mare grijă ca totul să fie pus la punct așa cum trebuie. Dacă în trecut și-a făcut un implant de păr în zona frunții, pentru ca firele să fie în linie dreaptă atunci când se tundea scurt, după cum el a zis, dar și-a implantat fire și în barbă, acum el urmează din nou să ajungă pe masa de operație.

Dorian Popa urmează să-și facă implant de păr

El susține că a stabilit deja toate detaliile, iar în luna ianuarie a anului viitor va ajunge pe mâna medicului pentru un nou implant, de această dată la nivelul scalpului. Cântărețul va face această operație, însă își va mai implanta fire și în barbă, deoarece e nemulțumit de felul în care aceasta arată pe partea dreaptă.

”Am stabilit primul implant de scalp, eu până acum nu am avut pe cam implantate fire de păr, ci doar pe frunte, și pe barbă. O să mai umplu și pe obraz, că acesta nu mă satisface pe mine foarte mult”, a zis Dorian Popa.

Dorian Popa e nerăbdător să vadă schimbare și susține că va fi nevoit să se tundă din nou foarte scurt pentru această intervenție, însă e pregătit să vadă și rezultatele.

Dorian Popa, criticat pentru nasul său

De-a lungul timpului, Dorian Popa a fost des criticat pentru forma nasului său, iar mulți hateri au ținut să-i transmită că ar trebui să-și facă o rinoplastie. Cântărețul susține că nu va face niciodată acest lucru, deoarece îi place de el așa cum e și nu își dorește această intervenție.

Chiar și fără rinoplastie, artistul a ajuns pe mâna medicului atunci când și-a făcut deviația de sept, însă i-a spus doctorului să nu-i schimbe forma nasului, căci procedura s-ar fi putut face chiar în timpul intervenției pe care a avut-o.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img