vineri, 19 aprilie, 2024

Doua comune din Dambovita prelungesc restrictiile in privinta localurilor, restaurantelor, cafenelelor si salilor de jocuri

Distribuie:

Publicat:

Autorităţile din judeţul Dâmboviţa au decis să prelungească, începând de miercuri, restricţia privind funcţionarea restaurantelor, cafenelelor şi sălilor de jocuri de noroc în două comune în care rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 rămâne ridicată, informează News.ro.

Comitetul Judeţean Pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa a decis, marţi, să prelungească interdicţia privind activităţile cu publicul în restaurantele şi cafenelele care funcţionează în spaţii interioare, precum şi în sălile de jocuri de noroc din comunele Brăneşti şi Văleni Dâmboviţa.

Decizia este valabilă începând de miercuri, 23 septembrie, până pe 29 septembrie şi este motivată de faptul că în cele două comune incidenţa cumulată a cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile depăşeşte 1,5 la o mie de locuitori.

Judeţul Dâmboviţa a înregistrat, conform raportării făcute marţi, 22 de noi cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Numărul persoanelor confirmate cu COVID-19 în acest judeţ este de 3.743, de la începutul pandemiei. Dintre acestea 3.196 s-au vindecat, iar numărul persoanelor decedate în acest judeţ din cauze asociate COVID-19 este de 144.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img