joi, 25 aprilie, 2024

Doua firme din judetul Galati au fost amendate cu 12.000 de lei pentru ca au organizat evenimente private in weekend

Distribuie:

Publicat:

 

Două firme din Galați au fost amendate cu 12.000 de lei pentru că au organizat evenimente private. Incidentele s-au produs în weekend, iar polițiștii au descoperit neregulile în timpul unor razii. În total au fost verificate peste 400 de societăți comerciale, relatează Mediafax.

La acțiunile de control din weekend au participat 422 de polițiști, 18 jandarmi și 184 de polițiști locali. Au fost vizate zonele aglomerate, dar și mijloacele de transport în comun local, județean și interjudețean.

Au fost verificate 446 de societăți comerciale și au fost aplicate două sancțiuni în valoare totală de 12.000 de lei de pentru organizarea de activități în spații pentru care au fost instituite interdicții sau restricții. De asemenea, au fost întocmite două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de „zădărnicirea combaterii bolilor”, măsura fiind luată în cazul celor doi operatori economici.

În ceea ce privește populația, polițiștii au aplicat 320 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 56 400 lei, toate pentru „nepurtarea măștii de protecție”. Din totalul acestora, 31 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care au fost depistate în cele 109 mijloace de transport de către echipe de polițiști în civil.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img