joi, 28 martie, 2024

Doua mandate puse in aplicare de politistii vasluieni

Distribuie:

Publicat:

In cadrul activitatilor desfasurate in aceasta saptamana,  politistii de investigatii criminale si ordine publica au fost puse in aplicare doua mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea. Persoanele in cauza au fost conduse la penitenciar, in vederea executarii pedepselor dispuse de instantele judecatoresti.

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale l-au identificat pe N. Corneliu, de 55 ani, din municipiul Vaslui, pe numele caruia Tribunalul Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea. Acesta a fost condamnat la 6 ani si 6 luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de loviri sau vatamari cauzatoare de moarte. In fapt, in luna octombrie 2014, in timp ce se afla in suburbia Rediu a municipiului Vaslui, acesta a lovit un barbat, care a cazut pe spate, lovindu-se puternic la nivelul capului.

M. Sergiu, de 22 ani, din comuna Dimitrie Cantemir a fost condus la penitenciar in vederea executarii pedepsei de 2 ani si 10 luni inchisoare. Politistii Sectiei de Politie Rurala 4 Husi au pus in aplicare mandatul emis pe numele acestuia de Judecatoria Husi, tanarul fiind condamnat pentru savarsirea infractiunii de loviri sau alte violente. 

Cele doua persoane au fost conduse la penitenciar, in vederea executarii pedepselor dispuse de instantele judecatoresti.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img