miercuri, 24 aprilie, 2024

Doua medii de 9.93 la Colegiul National “Cuza-Voda” Husi. Vezi cine sunt elevele – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Doar 7 sutimi le-au despartit pe doua eleve, din cadrul Colegiului National “Cuza-Voda” Husi, de un rezultat maxim. Cu multa munca si pregatire individuala pentru examenul de bacalaureat, elevele Anca Leticia TIRON si Maria VIRNA au obtinut media finala de 9.93. Cele doua adolescente vor parcurge nivelul de invatamant universitar, prima optand pentru Facultatea de Drept, iar cea de-a doua pentru Facultatea de Medicina si Farmacie. Mai multe detalii despre reusita lor aflam chiar de la cele doua:

“Cheia succesului meu s-a dovedit a fi studiul constant si o pregatire atenta. In acest sens le sunt recunoscatoare in special doamnei diriginte Ionescu Dorina si doamnei profesoare Marin Mirela, care intotdeauna s-au preocupat de pregatirea noastra si ne-au ambitionat sa perseveram. Totodata, multumesc parintilor si apropiatilor mei, care mi-au fost mereu aproape si m-au sustinut”, a declarat Anca TIRON, pentru bzv.ro.

“Notele obtinute sunt rezultatul muncii mele, chiar de o viata, as indrazni sa spun. Bineinteles, pe drumul pana aici, nu am mers singura, ci am fost indrumata de nenumarate persoane, de la parinti, la cadre didactice, care m-au sustinut si m-au ajutat sa perseverez. Dintre dascalii care au contribuit la acest rezultat, le multumesc in mod special doamnei profesor de limba si literatura romana, Marin Mirela, doamnei profesor de chimie, Adumitroaei Diana, si doamnei profesor de matematica, Adeluta Baltag, diriginta de 4 ani, deschizator de drumuri in ale matematicii de 8, precum si tuturor celorlalte cadre didactice din cadrul Colegiului National “Cuza-Voda” Husi, care au contribuit la formarea mea. Au existat si momente dificile, multe piedici, sacrificii, dar, cu ajutorul Lui Dumnezeu, am reusit sa trec peste aceste obstacole si sa ajung in acest punct pentru care am luptat. Doresc sa urmez Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iulie Hatieganu” Cluj, unde sper sa ma ajute toate cunostintele dobandite pana acum. Ii felicit, de asemenea, si pe colegii mei pentru rezultatele obtinute si le urez succes in noile confruntari”, a declarat Maria VIRNA, pentru bzv.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img