joi, 18 aprilie, 2024

Doua persoane, retinute in cazul agresarii fostului ginere al lui Nicolae Ceausescu. Cine sunt cei doi batausi

Distribuie:

Publicat:

Doi luptatori profesionisti de kickboxing au fost retinuti, miercuri, pentru 24 de ore, acestia fiind suspectati ca l-ar fi agresat pe fostul ginere al lui Nicolae Ceausescu, Mircea Oprean, anunta Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

Astfel, Ion Paul Sandu a fost retinut pentru lovire sau alte violente, avand in vedere ca pe 18 mai, in jurul orelor 20.30, in timp ce se afla in parcarea amenajata din incinta UPB – Facultatea de Transporturi, l-a lovit cu pumnii si picioarele pe Mircea Oprean, dupa ce l-a amenintat ca il omoara, avand in mana un cutit.

Totodata, a fost retinut si Chivu Viorel Alexandru. Politistii il acuza pe acesta de tulburarea ordinii si linistii publice, avand in vedere ca actiunile violente ale acestuia si ale llui Ion Sandu au produs un “puternic impact mediatic, acestea fiind cu atat mai grave cu cat au avut loc in incinta unei institutii publice, intr-un cadru universitar, la un interval orar in care acest loc este tranzitat atat de cadre didactice, cat si de studenti”.

Sursa: mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img