joi, 28 martie, 2024

Dovada de ipocrizie! Dupa ce a omorat trei oameni, Serban Huidu il acuza pe Tudorel Toader de complicitate la crima…

Distribuie:

Publicat:

Serban Huidu, cel care in 2011 a omorat trei oameni intrand cu masina pe contrasens, are o postare pe pagina personala de Facebook in care il acuza pe Tudorel Toader ca ar fi autor moral al crimei de la Medias, din cauza recursului compensatoriu.

”Un criminal eliberat inainte de termen, prin legea lui Tudorel, a omorat din nou.
Un Tudorel, vinovat moral pentru acest lucru, n-are nici macar o mustrare, n-are nicio parere de rau si se simte deranjat daca il intrebi ceva despre legea sa mizerabila.
Mai urmeaza…”, scrie Serban Huidu.

Ulterior, acesta revine cu o noua postare si ii ureaza lui Tudorel Toader sa plece intr-o tara plina de criminali si violatori.

“Pleaca, Tudorele! 
Du-te in tara aia dupa chipul si asemanarea ta.
Nu ne mai intereseaza scuzele tale penibile, spuse pe un ton pitigaiat si alunecos. Nu ne mai intereseaza argumentele tale inventate si mizerabile, scoase pe gura numai cu scopul de a iti pastra scaunul ala patat cu sange. Nu ne mai intereseaza nici daca tara aia in care ajungi, plina de violatori si criminali, reusesti sa supravietuiesti o saptamana. Numai fii atent la lift, cand iesi din casa, fii atent la buzunar, cand treci pe langa Parlament, fii atent in parcare, cand vezi un infractor proaspat eliberat.
Du-te, ma, in tara ta!
Dar nu ne obliga pe noi sa traim in ea.”, mai arata Huidu.

Serban Huidu a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu suspendare pentru ucidere din culpa.
In urma accidentului provocat de Huidu si-au pierdut viata Ioan Garbis, Magda Draghici si Stefan Lungu Balog, cei trei fiind colegi la o firma din Brasov. In 16 octombrie 2011, ei se indreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni. Serban Huidu circula dinspre Capitala spre Brasov, iar la iesirea din localitatea Timisul de Sus, intr-o zona in care sunt curbe, a intrat cu masina pe contrasens si a izbit autoturismul Dacia in care se aflau cele trei persoane. Huidu se afla in masina impreuna cu sotia sa, cu cei doi copii in varsta de doi si patru ani si cu bona acestora.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img