miercuri, 27 martie, 2024

Dragnea il cearta pe MINISTRUL JUSTIEI:Trebuia “sa intervina, sa iasa foarte repede” in cazul celor sapte tineri din Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Liderul interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, ca Robert Cazanciuc trebuie “sa prinda curaj”, sa iasa mai mult sa comunice, sustinand totodata ca ministrul Justitiei trebuia “sa intervina, sa iasa foarte repede” in cazul celor sapte tineri din Vaslui acuzati ca au violat o fata de 18 ani.scrie mediafax.ro

Cred ca Robert Cazanciuc ar trebui sa fie mai prezent in public, la emisiuni, in conferinte de presa, pentru ca este un domeniu extrem de important (…), pentru orice ministru e bine sa fie foarte prezent, cu atat mai mult pentru Robert Cazanciuc si, culmea, este un om care nu comunica rau, are stiinta comunicarii, numai ca trebuie sa o foloseasca”, a spus Dragnea, intr-o emisiune a postului Antena 3.

El a fost intrebat daca PSD il sustine in continuare pe ministrul Robert Cazanciuc.

“Da, Robert Cazanciuc nu este un ministru rau, trebuie sa prinda curaj, sa vorbeasca si sa spuna lucrurile in care crede, pentru ca este un om cu principii foarte bune si cu o expertiza foarte buna. Trebuie sa iasa mai mult sa comunice, pentru ca acesta cred ca e principalul motiv pentru care oamenii sunt suparati pe el”, a aratat Dragnea.

“In ceea ce priveste acei violatori, acolo cred ca Robert Cazanciuc trebuia sa intervina, sa iasa foarte repede, pentru ca a fost foarte multa emotie si teama indreptatita”, a mentionat Dragnea, precizand ca a vorbit cu multi oameni care i-au spus ca “potentiali violatori se pot gandi ca pot face astfel de fapte fara sa pateasca nimic”. “Pana la urma am inteles ca institutiile abilitate au inceput sa se miste si au intervenit. Dar a fost o greseala a lui Robert Cazanciuc, trebuia sa intervina, pentru ca acolo nu era vorba de un atac asupra justitiei”, a adaugat el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img