marți, 16 aprilie, 2024

Dragnea: Opozitia se umple de ridicol. De ce nu dau o lege prin care sa ma evapor?

Distribuie:

Publicat:

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a comentat situatia mandatului sau, avand in vedere controversele privind Regulamentul Camerei Deputatilor, apreciind ca opozitia se ”umple de ridicol” prin astfel de tentative de a-l lasa in afara Parlamentului, iar respectivele prevederi se aplica doar celor care au comis fraude electorale la prezentele alegeri.
 
“Am fost intrebat de foarte multe ori daca am de gand sa declansez suspendarea presedintelui, am spus de multe ori ca nu am asta in obiectv, in schimb vad din cealalta parte, si lasati-o mai usor cu PNL, USR si PMP, nu le vin ideile lor, de la ei, ei nu vor nici macar deputat sa fiu. De ce nu initiaza o lege sa nu mai pot folosi numele Liviu Dragnea sau o lege prin care sa ma evapor?”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

El a afirmat ca situatia este ”ridicola”, iar PNL, USR si PMP ”se umplu de ridicol” la randul lor prin astfel de tentative.

Liderul PSD afirma ca Regulamentul Camerei Deputatilor spune ca acea comisie de validare trebuie doar sa verifice conditiile de eligibilitate si daca un deputat a comis fraude electorale la alegerile care tocmai s-au incheiat, in urma carora a fost ales, deci nu are cum acea prevedere sa se aplice si in cazul lui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img