sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dragostea poate depăși orice obstacol. S-au cunoscut la înmormântarea fiului ei și s-au căsătorit

Distribuie:

Publicat:

Gary si Almeda Hardwick sunt un cuplu despre care merita sa scrii o intreaga carte, nu un simplu articol pe net. Povestea lor incepe cat se poate de macabru: la inmormantarea fiului lui Almeda. Barbatul in varsta de 45 de ani murise din cauza unui atac de apoplexie si, oricat de devastata ar fi fost maica-sa, nu a putut sa nu-l observe printre lacrimi pe tanarul Gary.

Din cate spune ea, intelegem ca nu si-a putut dezlipi ochii de pe el pe intreaga durata a slujbei de inmormantare: „Il observasem pe acest tanar domn cu zambet fermecator in timpul slujbei si mi-am zis: . Era in cealalta parte a bisericii, dar ma tot uitam inspre el. Era ca o lumina stralucitoare care-mi alina suferinta. La final, cand ieseam pe usa, a venit la mine si mi-a transmis condoleante. Nu am avut prea mult timp la dispozitie, dar a fost de ajuns”.

Deci zambetul lui Gary era asa de cuceritor, incat a eclipsat complet trupul lipsit de viata al baiatului Almedei. De ce sa-ti privesti pentru ultima oara copilul, cand poti sa visezi cu ochii deschisi ca o adolescenta?

Cateva luni mai tarziu, Gary si Almeda s-au reintalnit la un restaurant Chuck E. Cheese (fast food pentru copii). Norocul face ca el sa se fi despartit recent de iubita lui. Acum single, Gary i-a marturisit Almedei ca atractia e reciproca. Trei saptamani mai tarziu, s-au casatorit. Toate astea se intamplau in 2016, cand Gary avea 17 ani, iar Almeda – 71.

Iata-ne cativa ani mai tarziu si dragostea lor e inca vie. Cei doi locuiesc acasa la Almeda, impreuna cu unul dintre nepotii ei. Nepot care e cu trei ani MAI MARE decat Gary. Cu chiu, cu vai, neamurile lor s-au impacat cu ideea si au ajuns sa accepte situatia (nu ca ar avea de ales).

Gary si Almeda traiesc in Maryville, Tennessee, adica prin sudul Statelor Unite. Sigur te-ai intrebat cum e posibil sa te casatoresti la 17 ani, iar acum ti-ai primit raspunsul.

Din spusele lor, n-are cum sa existe pe Pamantul asta vreun cuplu mai implinit. „Daca iubesti pe cineva, varsta e doar un numar. De doi ani incoace sunt casatorita cu adevaratul meu suflet-pereche”, spune Almeda.

Dar Gary ce-o zice? N-o fi vrut si el o iubita de varsta lui cu care sa iasa prin cluburi si sa danseze pana-n zori? Se pare ca nu: „Niciodata nu simt ca am de pierdut fiind casatorit cu Almeda. Sunt foarte matur pentru varsta mea, nu ma potrivesc deloc printre tineri”. Mai mult decat atat, baiatul zice ca niciodata nu s-a simtit atras de fete tinere.

Cei doi sunt si vloggeri, iar canalul lor are peste 50.000 de abonati. Pe „Gary & Almeda Reacts” gasesti, in principiu, filmulete cu ei ascultand muzica, reactionand la ea in timp real si comentand pe marginea pieselor.

Daca ei sunt fericiti impreuna, bravo lor! Multi inainte! Partea cu inmormantarea e de prost gust, nu diferenta de varsta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img