vineri, 29 martie, 2024

Drama Bad Education, criticată dur de Frank Tassone

Distribuie:

Publicat:

Cel mai nou produs HBO, drama Bad Education, a primit critici dure din partea lui Frank Tassone, omul în jurul căruia s-a creat povestea producţiei. Bad Education este inspirată din povestea reală a lui Tassone.

Acesta s-a declarat nemulţumit de modul în care Finley şi Mike Makowsky şi-au permis anumite licenţe. Totodată Frank Tassone susţine că Hugh Jackman, cel care îi joacă rolul în film, ar fi putut face o treabă foarte bună însă filmul nu surpinde corect adevărul.

Cele mai multe critici aduse de acesta filmului fac referire la modul în care i-a fost prezentată viaţa sexuală. În pelicula Hugh Jackman are o aventură cu un fost student, lucru pe care Tassone îl vede ca fiind nefondat în realitate. Acesta susţine că în viaţa reală el nu şi-a ascuns niciodată aventurile faţă de partenerul său. Tassone s-a arătat deranjat de acest lucru şi nu înţelege de ce în film este prezentat că ar fi ascuns faţă de partenerul său faptul că a fost căsătorit cu o femeie.

Frank spune că se simte lezat de faptul că povestea îl prezintă ca şi cum nu ar fi avut o căsnicie bună sau că nu şi-ar fi iubit cu adevărat fosta soţie.

Într-un interviu recent acesta spune că nu i-a fost ruşine vreodată de sexualitatea să, iar scena în care partenerul său Steven este interogat în film sugerează faptul că acesta nu ar fi ştiut de căsătoria avută de Frank.

Frank Tassone recunoaşte că de-a lungul timpului a încălcat legea dar că acest lucru a fost în urmă cu 20 de ani şi că acum ar putea merge mai departe. Faptul că pelicula aduce în prezent nişte lucruri ce s-au petrecut cu mult timp în urmă îl face să trăiască nişte vremuri triste ce au fost o adevărată povară pentru el.

Care este subiectul filmului Bad Education

Drama Bad Education îi prezintă pe Frank Tassone (Hugh Jackman) și Pam Gluckin (Allison Janney) care sunt administratorii unei şcoli din Long Island. Cei doi au adus un prestigiu fără precedent pentru districtul şcolar din Roslyn.

Frank este un bărbat mereu aranjat ce transmite mesaje pozitive indiferent de audienţă sau împrejurările în care se afla şi nu crede că ar putea greşi vreodată.

Totul ia o turnură interesantă atunci când în scena intra Geraldine Viswanathan, un elev reporter, care descoperă o schemă de delapidare de mari proporţii. După ce planul i-a fost deconspirat, Frank face tot posibilul să îşi acopere urmele prin orice mijloc.

Cine sunt protagoniştii dramei

Hugh Michael Jackman s-a născut pe 12 octombrie 1968 şi este unul din cei mai cunoscuţi actori şi producători australieni. S-a făcut cunoscut pentru rolul Wolverine din seria X-Men. A câştigat premiul Tony pentru rolul din Băiatul din Oz.

Începând cu anul 2010 Hugh Jackman a devenit imaginea Lipton Ice Tea.

Allison Janney Brooks născută pe 19 noiembrie 1959 este o celebra actriță americană. S-a făcut remarcată în rolul CJ Cregg din serialul de televiziune The West Wing.

La cea de-a 90-a ediţie a Premiilor Oscar a primit premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar, pentru interpretarea sa din filmul I, Tonya.

Drama Bad Education este distribuită în streaming pe HBO Go.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img