marți, 16 aprilie, 2024

Drama nestiuta a lui Neti Sandu! Putina lume stie acest lucru despre ea. Din pacate, s-a intamplat!

Distribuie:

Publicat:

Desi afiseaza mereu un aer vesel, Neti Sandu ascunde o drama cumplita! Este vorba despre despartirea de marea sa iubire, in 1995, chiar inainte sa debuteze in televiziune.  

"Inainte sa intru la PRO TV s-a intamplat, cu doua saptamani inainte. Nu a fost vorba de coincidenta, a fost vorba de mai multe elemente. Situatia care generase asta era cauzata de un Saturn, care trebuia sa incheie un lucru si pe loc sa declanseze altul. Mai e un lucru. Saturn incheia o etapa, iar Jupiter dadea drumul altei etape. Tocmai pentru ca al treilea element intrase in joc s-a intamplat asta, si pe care nu il prefiguram, de-asta astrologia e nemaipomenita, chiar daca faci rationamente si calcule", a dezvaluit Neti Sandu pentru "Adevarul".

La scurt timp dupa aceasta drama, Neti Sandu a primit o noua lovitura. Si-a pierdut intr-un interval relativ scurt bunicii si mama.

Am zacut foarte mult, am suferit, am facut eforturi sa ma regenerez si sa incerc sa accept. Eu si sora mea ne-am nascut intr-o casa in care erau parintii si bunicii. Veneau foarte multi prieteni, casa era plina si dupa aia au murit toti. De aceea, nu pot sa-mi iau catel sau pisica la gandul ca sigur vor muri, nu mai vreau sa stiu ca va muri cineva si nu vreau sa ma mai expun la o suferinta. Pot sa traiesc cu mine si pentru altii, dar nu mai sunt capabila sa construiesc relatii. Am trait, am experimentat, e frumos, dar nu mai am putere. E o alegere. Nu, nu mi-am refacut viata, poate si pentru ca am trait foarte aproape de sora mea cu nepoatele si tot timpul am fost ca o anexa asimilata a familiei”, s-a confesat Neti Sandu in ziarul Adevarul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img