vineri, 19 aprilie, 2024

DRAMA nestiuta a Torei Vasilescu: “Am avortat in pauza unui spectacol…”

Distribuie:

Publicat:

Tora Vasilescu este o actrita apreciata nu doar pentru rolurile sale de pe scena, ci si pentru cele din filme. La 66 de ani, actrita, pensionata de mai bine de 15 ani, arata de senzatie si isi alege cu grija evenimentele la care participa.

Intr-un interviu recent, actrita a vorbit despre marele sau regret: faptul ca nu are copii.
“Ca mama, cand vezi fete si baieti tineri, au sentimental ca viata va continua cumva prin tine. Sentimentul asta de regret o sa-l am tot timpul”, a marturisit Tora Vasilescu.

Intr-o emisiune tv, actrita a povestit tragediile produse in perioada comunismului de faptul ca avorturile erau interzise, iar multe femei mureau. A marturisit ca si ea a facut un avort in anul I de facultate.

“Era interzis avortul, chiuretajul, puteau sa te prinda. A fost ceva ingrozitor, m-am dus undeva in apropierea Tulcei, intr-o localitate, pentru ca era doctor acolo tatal unei colege. Eu am zis ca daca plang o sa ma ajute dar m-a refuzat. I s-a facut insa mila moasei de mine care a scos trusa din spital si m-a “facut” la ea acasa, dar pe viu. Asta se intampla noaptea si eu fredonam, ca sa nu ma auda nimeni, o melodie care era cantecul meu si al fostului meu iubit. A doua zi, la 5, in tren si cu hemoragie m-am gandit ca l-am avut pe Dumnezeu langa mine”, marturisea actrita.

Viata insa nu i-a mai oferit Torei Vasilescu sansa sa fie mama.

“Dupa avortul provocat, am avut cateva avorturi spontane”. S-a intamplat chiar si in timpul unui spectacol. Juca in spectacolul “Mobila si durere”. “In pauza, am avortat. In al doilea act trebuia sa intru in rochie alba de mireasa si asa am intrat pe scena. Am ajuns la spital abia dupa spectacol”, a povestit Tora Vasilescu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img