vineri, 19 aprilie, 2024

Drama pe un drum din Franta. Un britanic si cei doi copii ai sai au murit pe loc intr-un accident

Distribuie:

Publicat:

Un tragic accident auto s-a petrecut duminica dimineata, pe autostrada A39 din Franta. O familie de de britanici se afla in vacanta cand, cel mai probabil, tatal a adormit la volan si a iesit de pe carosabil.

Barbatul in varsta de 31 de ani si doi dintre copiii cuplului, de patru si zece ani, au murit pe loc, iar mama si al treilea copil, in varsta de trei ani, au fost dusi de urgenta cu un elicopter la spital, iar starea lor este critica, dupa cum relateaza jurnalistii de la Express.

Accidentul s-a produs duminica, in jurul orei locale 7, pe o autostrada din estul Frantei, in apropiere de Dijon. Masina a rupt bara de protectie si a ajuns pe un drum laturalnic. A fost distrusa in totalitate.

S-a deschis o ancheta in acest caz si din primele date se pare ca soferul a pierdut controlul autoturismului dupa ce a adormit la volan. Niciun alt vehicul nu a fost implicat in accident, iar conditiile meteo si starea drumului erau favorabile.

Doua elicoptere au ajuns la fata locului, iar drumul a fost inchis pe ambele sensuri. O echipa de psihologi va sta de vorba cu martorii accidentului, care s-au declarat traumatizati.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img