vineri, 19 aprilie, 2024

Drama unei romance care lucrează în Italia. A rămas pe străzi și nu se poate întoarce în țară din cauza epidemiei de Coronavirus

Distribuie:

Publicat:

O româncă din Italia, angajată de o familie să aibă grijă de o bătrână, a ajuns într-o situație disperată din cauza epidemiei de coronavirus și a lansat un apel disperat pe Facebook, după ce familia a anunțat că o va da afară din casă. Până în urmă cu câteva zile, Magda Toporan a lucrat în casa unei familii, acolo unde a îngrijit o bătrânică. În acest weekend, bătrâna pe care românca o îngrijea a murit, iar familia a anunțat-o pe femeie că trebuie să plece din casă. Totuși, din cauza epidemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse de Italia și România, Magda nu se poate întoarce acasă și nu știe unde să se ducă. Românca a lansat un apel disperat pe Facebook și a cerut ajutorul oamenilor.

„Bună ziua! Sunt Magda. Uite, aicia, unde se vede deasupra, până sâmbătă am lucrat la o bătrânică și a murit. Nu știu ce să fac, fata babei mă dă afară. Nu știu încotro să mă duc, încotro să mai apuc. N-am mașină, n-am nimic (…) Spuneți-mi ce să fac. Hotelurile sunt închise. Dacă nu plec până diseară, mă voi duce în altă parte, nu știu unde. Vă mulțumesc! Sper să m-ajute cineva”, a povestit românca pe Facebook, cu ochii în lacrimi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img