vineri, 29 martie, 2024

Drama unui indragit actor roman

Distribuie:

Publicat:

Actorul Vladimir Gaitan a declarat ca sufera de o boala ingrozitoare, un cancer la sange care se poate tranforma in orice moment in leucemie, maladie care in ultima vreme s-a agravat.

Chiar daca aceasta boala in face viata un adevarat iad de aproape trei decenii, actorul nu s-a plans niciodata, nu a incetat sa fie optimist si mai ales sa isi faca mesaria pe care o iubeste. Dar, din pacate, starea lui in ultima vreme e din ce in ce mai rea.

„Starea lui nu este buna si nu se simte bine deloc. Face tot ceea ce tine de el, restul e miracol. Ultima oara, analizele lui erau ingrijoratoare. Se urmaresc valorile trombocitelor, corpul sau producand mai multe trombocite decat este cazul. De aici se formeaza si dezechilibrul si tot organismul se da peste cap. El duce boala pe picioare si continua sa joace pentru ca lumea vrea sa il vada. Este un caz fericit, are copiii si sotia alaturi si nu lupta singur”, a declarat o persoana din lumea artistica si anturajul lui Vladimir Gaitan.

Vladimir Gaitan este un mare actor roman care s-a nascut pe 2 februarie la Suceava. El  a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul national Serviciul Credincios in grad de Cavaler, alaturi de alti actori, „pentru devotamentul si harul artistic puse in slujba teatrului romanesc, cu prilejul implinirii unui veac si jumatate de existenta a Teatrului National din Bucuresti”

Pe aceeași temă

Articolul precedent
Articolul următor

Cele mai citite

spot_img