vineri, 29 martie, 2024

Droguri cu iz de telenovela, confiscate la Albita –FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita, impreuna cu inspectorii vamali au descoperit aproximativ 20 grame de substanta care a reactionat pozitiv la testul cocaina, ascunse intr-o cutie metalica amplasata sub portbagajul unei masini conduse de un cetatean roman.

Luni, 8 mai, in jurul orei 06.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albita / judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control pentru a intra in tara, cetateanul roman P.M., in varsta de 35de ani, domiciliat pe raza judetului Timis, conducand un autoturism marca Hyundai, inmatriculat in judetul Iasi.

In baza unor informatii detinute de politistii de frontiera, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului. Astfel, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera si lucratori vamali, a descoperit sub masina un dispozitiv metalic, de forma unei cutii, prins cu ajutorul unui capac magnetic pe tabla de sub portbagaj. In interiorul cutiei se aflau trei pungute transparente,  doua dintre ele continand o substanta de culoare alba, iar a treia mai multe comprimate de culoare galbena.

Avand in vedere cele constatate, la fata locului s-a prezentat o echipa operativa formata din lucratori din cadrul Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui si  Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Vaslui care a procedat la efectuarea unor teste preliminare pentru depistarea narcoticelor. Cu aceasta ocazie s-a constatat ca substanta de culoare alba din ambele plicuri a reactionat pozitiv la testul pentru  cocaina.

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca autoturismul pe care il conduce era inchiriat, fiindu-i necesar pentru a se deplasa in Republica Moldova, la o nunta. Acesta a mai declarat ca nu stia de cutia cu droguri ascunsa sub autoturism si ca banuieste ca i-a fost amplasata in masina, ca razbunare, de catre fostul iubit al cetatenei moldovene la care a fost in vizita.

Substantele gasite, in greutate totala de aproximativ 20 grame, precum si recipientul in care au fost descoperite au fost trimise spre expertiza la un laborator de specialitate.

In cauza se efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunilor de introducerea in tara de droguri de risc fara drept si detinere de droguri de risc pentru consum propriu fara drept.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img