miercuri, 17 aprilie, 2024

Droguri de risc,confiscate de politisti

Distribuie:

Publicat:

Politistii specializati in combaterea criminalitatii organizate din Calarasi si procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 3 perchezitii in municipiul Bucuresti, la persoane banuite de trafic de droguri de risc. Au fost confiscate 560 de grame de cannabis, cantare de precizie si bani, iar 3 barbati au fost retinuti.

La data de 28 ianuarie a.c., politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Calarasi si procurorii  D.I.I.C.O.T. – B.T. Calarasi au efectuat 3 perchezitii la locuintele a trei persoane, din municipiul Bucuresti, banuite de trafic de cannabis.

Din cercetari a reiesit ca cei in cauza ar fi detinut si ar fi comercializat droguri de risc pe raza municipiului Bucuresti.

In urma perchezitiilor, au fost ridicate 560 de grame de fragmente vegetale, susceptibile a fi droguri de risc, ce urmeaza sa fie supuse expertizarii.

De asemenea, au fost indisponibilizate 4 cantare electronice de precizie, 5.800 de lei si 250 de euro, precum si sute de pungi din plastic, folosite la portionarea si comercializarea drogurilor.

Fata de trei barbati s-a dispus masura retinerii pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentati Tribunalului Calarasi, cu propunere de arestare preventiva.

La activitati au participat si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al Inspectoratului de Politie Judetean Calarasi.

Actiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Departamentului de Informatii si Protectie Interna.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img