vineri, 19 aprilie, 2024

Dumitru Roman isi vede visul cu ochii: aproximativ 10 kilometri de asfalt in comuna Dimitrie Cantemir – FOTO/VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Administratorul public al comunei vasluiene Dimitrie Cantemir traieste in aceasta perioada o mare bucurie . In comuna pe care o administreaza, dupa o lunga suferinta intr-o perioada in care toate conturile au fost blocate, in anul 2018, Viorica Dancila, premierul Romaniei pe atunci, ajuta administrația primariei Dimitrie Cantemir si locuitorii sai cu suma de 38 de miliarde din fondul de rezerva a guvernului. Administratorul public nu a stat degeaba si iata ca in 2020, nici mai mult nici mai putin de 10 kilometri de covor asfaltic sunt turnati in aceste momente de firma huseana Viacons Rutier .

Ca un bun si impartial administrator, Dumitru Roman si-a gestionat proiectul in asa fel incat toata lumea sa fie multumita si asfaltarea sa vina in sprijinul localnicilor si de ce nu si in sprijinul unor proaspeti investitori . Conform acestuia, in satul Plotonesti deja au fost turnati 2,8 kilometri de asfalt, iar in Urlati firma Viacons a turnat mai multe tronsoane ce insumeaza 1425 metri.  In total, in satul Grumezoaia vor fi modernizati 4,2 kilometri din care deja a fost asfaltat Drumul Comunal 38 care se intinde pe o lungime de 2,9 kilometri,iar in aceste momente se lucreaza pe alte tronsoane din sat de 700 metri si un altul de respectiv 630 metri . Nici satele Hurduci si Gusitei nu au fost uitate, iar Dumitru Roman ne confirma ca in curand firma huseana va turna 820 de metri de asfalt in Hurdugi si 783 metri in Gusitei .

Dumitru Roman afirma ca in comuna se lucreaza si la alte proiecte care vin in sprijinul cetatenilor si administratia cauta solutii pentru dezvoltarea urbei :

“ Suntem in plina dezvoltare a infrastructurii prin care speram sa aducem un plus de trai cetatenilor din zona noastra . A fost greu, au fost ani de zile cand efectiv nu am putut face nimic din punct de vedere financiar . A fost foarte greu, nu va imaginati cum este . Insa nici atunci nu am stat degeaba si am lucrat la proiecte si le-am depus imediat ce a fost cu putinta. Astazi asfaltam 10 kilometri de asfalt , va asigur ca in curand o sa va dau vestile bune pentru altii 3-4 mii de metri. Suntem aici pe baricade pentru cetatenii noștri . Pe aceasta cale doresc sa lansez o invitatie investitorilor sa viziteze comuna noastra frumoasa si linisita, lucram sa o aducem la un stadiu european si nu am sa dezamagesc pe nimeni .” declara Dumitru Roman pentru bzv.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img