vineri, 26 aprilie, 2024

După ce a stat captivă timp de 5 zile sub planșeul Podului Izvor din București, o pisică a fost salvată. Intervenția a durat mai multe ore

Distribuie:

Publicat:

Recent, Poliția Locală București a publicat pe pagina oficială de Facebook, un anunț unde a făcut apel la cetățeni privind o pisică care a fost salavată, după ce timp de 5 zile a stat captivă sub asfaltul planșeului de pe Podului Izvor din Capitală. Ce s-a întâmplat și cum de a ajuns pisica să fie prinsă acolo.

O pisică a fost salvată, după ce a stat captivă timp de 5 zile sub asfalt

Poliția Locală București a publicat, recent, pe pagina oficială de Facebook, un anunț unde a povestit un eveniment care s-a petrecut în aceste zile în Capitală. Autoritățile au scris pe rețelele sociale cum au ajuns să salveze o pisică care a stat captivă timp de 5 zile sub planșeul Podul Izvor din Capitală.

Mai mulți trecători au alertat Poliția Locală a Municipiului București, iar aceștia și-au făcut prezența pentru a scăpa felina din orice pericol. După o intervenție care a durat mai multe ore, pisica a fost preluată în condiții de siguranță, au spus aceștia.

„O pisică “asfaltată” sub planșeul Podului Izvor din Capitală a fost salvată, luni seara, după aproape cinci zile de captivitate. Felina își făcuse culcuș în spațiul tehnic al podului – printre conductele și cablurile subterane ce traversează Splaiul Independenței – în care intra printr-o gaură de la marginea trotuarului. Pentru că fisura a fost acoperită cu ocazia unor lucrări de reparații, pisica a rămas blocată în interiorul planșeului de beton. Îngrijorați de soarta patrupedului, câțiva iubitori de animale au alertat Poliția Locală a Municipiului București. După mai multe ore de intervenție, la care – alături de polițiști locali ai D.G.P.L.C.M.B.- au participat și angajați I.S.U.B.I.F și lucrători ai Administrației Naționale Apele Române, pisica a reușit să iasă “din capcană” și să fie preluată în condiții de siguranță.”, a scris Poliția Locală într-un mesaj pe pagina oficială de Facebook.

Pisică salvată după ce a petrecut 2 săptămâni în vârful unui palmier

Acesta nu este primul caz în care o pisică este neputincioasă și are nevoie de ajutor. Tot mai multe astfel de situații au loc zilnic, iar noi trebuie să fim atenți pentru a le putea ajuta să scape din pericol. Așa s-a întâmplat și în cazul unei feline care a fost salvată după ce a petrecut 2 săptămâni în vârful unui palmier.

Mai multe persoane s-au mobilizat să ajute animalul care s-a urcat în pom şi nu a mai putut să se dea jos. Aceştia, înarmaţi cu scări şi frângii i-au sărit în ajutor. Doi bărbați au urcat cei 20 de metri cu o cușcă pentru specială și au așteptat că această să între în ea. Întreagaoperațiunea a durat cinci zile.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img