sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Dupa scandalul drogurilor, “Firicel” din “Las Fierbinti” are din nou probleme cu legea

Distribuie:

Publicat:

Cuzin Toma, supranumit “Firicel” din “Las Fierbinti”, dupa numele personajului pe care il joaca in serial, nu e ocolit de problemele cu legea. Pe numele actorului a fost deschis un nou dosar, dupa scandalul cu drogurile. Cand a aflat despre ce este vorba, si-a pus mainile in cap de furie.

Toma Cuzin, gorjeanul de la Pestisani, a fost chemat in fata judecatorilor de catre reprezentantii CREDIDAM, care solicita executarea silita a actorului. Aceasta lovitura vine dupa ce la sfarsitul anului trecut, el a fost dat afara cu politia de la Centrul Roman pentru Administrarea Drepturilor Artistilor Interpreti (CREDIDAM). Exista o mare probabilitate ca oficialii de la CREDIDAM sa il acuze pe “Firicel” ca ar fi primit niste sume nejustificate, in conditiile in care intre cele doua parti exista un scandal teribil, soldat cu plangeri la politie, potrivit Spynews.ro.

De curand, actorul de 41 de ani si sotia lui au dat in judecata o institutie bancara la care au facut un credit imobiliar. Ei au cerut demararea procedurii de dare in plata, conform sursei citata mai sus.

La inceputul acestui an, dupa un proces lung, in care a fost nevoit sa dea explicatii in fata judecatorilor alaturi de sotie, „Firicel” a fost obligat sa plateasca datoriile de la intretinere, in timp ce asociatia de proprietari a fost obligata sa achite cheltuielile de judecata.

“Admite apelul (n.r.: formulat de sotii Toma). Schimba in parte sentinta civila apelata, in sensul ca obliga apelantii parati (Cuzin Toma si sotia – n.r.) la plata sumei de 1.525 lei reprezentand contravaloarea cotelor de intretinere si penalitati. Mentine in rest dispozitiile sentintei apelate. Obliga intimata (asociatia de proprietari – n.r.) la plata sumei de 595 lei cu titlul de cheltuieli de judecata – onorariu avocat catre apelanti. Definitiva”, au dispus, recent, judecatorii.

“Firicel” din “Las Fierbinti”, implicat intr-un scandal cu droguri

In urma cu ani buni, actorul Cuzin Toma a fost acuzat de trafic de droguri. La acea vreme, procurorii de la DIICOT au gasit asupra lui aproape doua grame de cannabis si doua grindere. Oamenii legii au decis sa claseze cauza, considerand ca actorul merita o a doua sansa.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img