joi, 28 martie, 2024

„E absurd” Ce a încercat Elena Udrea să facă în fața judecătorilor bulgari? În cele din urmă, procesul a fost amânat

Distribuie:

Publicat:

Fostul ministru al Turismului a reușit să obțină pronunțarea extrădării în România pentru a treia oară.

Elena Udrea a fost condamnată de judecătorii de la Înalta Cure de Casație și Justiție la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”, la începutul lunii aprilie.

Doar că atunci când polițiștii s-au dus să o ia de acasă, fostul ministru al Turismului era de negăsit. Se pare că apropiata lui Traian Băsescu voia să fenteze condamnarea și avea deja planul făcut. Ea a fost însă prinsă de oamenii legii din Bulgaria, foarte aproape de granița cu Grecia, iar de atunci se află în arestul lor. 

De atunci, Elena Udrea a tot încercat să scape de închisoarea care o așteaptă în România.

Ea a cerut azil politic în Grecia, însă magistrații i-au respins cererea. De asemenea, ea a încercat să fie judecată în libertate, motivând că are probleme de sănătate, însă judecătorii au respins și această cerere. Magistrații de la Tribunalul Blagoevgrad au decis ca aceasta să fie extrădată în România, însă, ea a făcut recurs la decizia lor, iar acum decizia executorie îi revine Curții de Apel Sofia. De trei ori s-a prezentat Elena Udrea în fața magistraților de aici, iar de fiecare dată procesul i s-a amânat din diverse motive. 

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img