miercuri, 27 martie, 2024

E casatorita de 10 ani cu Ion Ion Tiriac, dar Ileana Lazariuc devine mai frumoasa pe zi ce trece

Distribuie:

Publicat:

Ileana Lazariuc este o aparitie foarte rara si este foarte discreta cand vine vorba despre viata ei. Vedeta posteaza destul de rar imagini cu ea, insa cele mai recente fotografii au cucerit internetul.

Pe 12 aprilie va implini 37 de ani, dar Ileana Lazariuc arata chiar mai bine  ca la 20 de ani. Pentru ea timpul pare ca sta in loc, iar pe zi ce trece parca devine si mai frumoasa. Ileana si Ion Ion Tiriac formau unul dintre cele mai mondene cupluri din showbiz, insa dupa ce s-au casatorit pe 22 aprilie 2009, cei doi au decis sa-si traiasca povestea de iubire departe de ochii curiosilor. Au trait ani buni in Paris si in Monaco si si-au facut o familie superba.

Ei au doi baieti frumosi care au mostenit de la ei  toate trasaturile frumoase.  Cei doi nu mai participa la evenimente mondene, iar Ileana poate fi admirata doar pe retelele de socializare, unde posteaza insa destul de rar. Dar cele mai recente imagini au cucerit internetul pentru ca Ileana uimeste cu frumusetea ei. Vedeta nu a apelat la tatuaje, machiaj strident sau botox, precum alte vedete din showbiz, si arata minunat.

Frumoasa satena are cu cine sa semene. Mama ei, Anastasia Lazariuc,  arata fabulos la 65 de ani.

Ileana Lazariuc mananca sanatos

„Cat de frumoasa!!! Fara gene, fara sprancene tatuate, fara machiaj, fara filtru cu sclipici. Asta daaaa… frumusete naturala. Tot respectul”, ”Doamneee !! Esti minunata”, „Ce frumoasa! Ce mama minunata (in curand gata de aniversare!); ce om de exceptie…vorba romanului: ” o comoara la casa omului”, „Esti si mai frumoasa”, „Esti superba”, „Esti unica”, au fost cateva dintre comentariile fanilor.

Ileana nu face eforturi mari pentru a-si mentine silueta. Aceasta nici macar nu merge la sala, ci tot ce face este sa manance sanatos si doar alimente bio. Potrivit libertatea.ro, ea isi suplineste dieta cu germeni de diverse seminte pe care ea insasi le cultiva acasa, in apartamentul de lux in care traieste alaturi de familia ei. Si astfel, considera ea, isi obtine energia, tineretea si sanatatea pe care le afiseaza celor din jur.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img