marți, 23 aprilie, 2024

E in COMA! Denisa Raducu e tinuta in viata de aparate

Distribuie:

Publicat:

Vestile proaste par sa nu se mai opreasca cand vine vorba de Denisa Raducu. Iar drama prin care trece talentata artista si familia ei devine din ce in ce mai apasatoare si din ce in ce mai greu de suportat.

Mai exact, spun sursele noastre, situatia artistei este mai dificila ca niciodata. Iar asta pentru ca, spun sursele noastre, cantareata este acum tinuta in viata de aparate si de eforturile medicilor care fac tot ce le sta in putinta pentru a o tine in randul celor vii.

Iar zilele care trec, cu o Denisa Raducu afundata in coma, o coma care o tine, de fapt, in viata, sunt din ce in ce mai grele pentru toti cei din jurul lor, rudele suferind cumplit de fiecare data cand medicii ies din salon, din ce in ce mai deznadajduiti si din ce in ce mai pesimisti cu privire la sansele ei de supravietuire. De altfel, deja, acestia, spun sursele noastre, au si resuscitat-o de cateva ori, ea fiind, in aceste momente, obiecutul unei supravegheri continue.

”Toata familia se roaga continuu la Dumnezeu pentru minune, medicii insa sunt extrem de pesimisti cu privire la sansele ei, dar fac tot ce le sta in putinta sa o tina in viata, o hidrateaza si o hranesc cum pot, mai ales ca Denisa nu mai mananca deloc”, ne-a mai spus sursa citata.

De altfel, recunosc rudele ei, situatia vedetei este una foarte grava. ”Nu am ce sa fac insa pentru ea, dar ma interesez de fiecare data cand pot ce se mai intampla cu ea. Eu sper la o minune, desi stiu ca e intr-o stare foarte grava”, a declarat Florin Peste pentru Spynews.ro.

sursa

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img