joi, 28 martie, 2024

E OFICIAL:Sebastian Ghita, dat in urmarire nationala

Distribuie:

Publicat:

Sebastian Ghita a fost dat in urmarire nationala, joi, la scurt timp dupa ce instanta suprema a decis arestarea preventiva in lipsa a fostului deputat. Numele lui Sebastian Ghita si date despre acesta au fost introduse in aplicatia “Urmariti” a Politiei Romane, la care au acces toate structurile de politie din tara, scrie News.ro.

“La data de 5 ianuarie a.c., Politia Romana a primit un mandat de arestare preventiva emis de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, pe numele inculpatului Ghita Sebastian Aurelian. Conform Codului de procedura penala, pentru localizarea si prinderea inculpatului Ghita Sebastian Aurelian, a fost dispusa darea in urmarire a acestuia, activitate ce se desfasoara de politisti, sub supravegherea procurorului competent”, a anuntat Politia Romana.

Potrivit procedurii, in cazul in care Sebastian Ghita nu va fi gasit in tara, iar autoritatile vor avea indicii ca acesta a parasit Romania, anchetatorii vor cere instantei emiterea unui mandat european de arestare pe numele lui, urmand sa fie dat si in urmarire internationala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img