sâmbătă, 20 aprilie, 2024

E-ON SE JOACA CU NERVII BARLĂDENILOR

Distribuie:

Publicat:

Frigul si vântul puternic nu i-au înduplecat pe cei de la E-ON. De mai bine de 12 ore cei care locuiesc in cartier Deal stau in bezna si in frig așteptând , cu răbdare , ca ” tăticul” E-ON ( căci  aceasta este mentalitatea acestuia) sa remedieze defecțiunea. Se schimba transformatorul de la caminul Elena Farago si angajații  companiei au început sa lucreze  de azi ( vineri, 2 Decembrie) de la ora 8 cu promisiunea ca pana la 16 vor termina lucrările. Dar se pare ca se lasa cu prelungiri.

 Un bârlădean care locuiește in aceasta zona transmite , virtual, mesajul celor care stau in bezna : ” locuitorii cartierului au multe urari pt compania E-ON … probabil e cadoul lor de 1 decembrie… stam la lumanare ca-n comuna primitiva … multumesc Romania ca ma faci inca o data sa-mi para rau ca am ales sa ma intorc in tara…”

 In ultima perioada sunt tot mai dese caderile de curent, iar consumatorii , atât persoane juridice cat si fizice, s-au saturat sa nu primească  nicio explicație in legătura cu acest subiect.

Autor:Cristina Radulescu 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img