sâmbătă, 20 aprilie, 2024

E scandalul momentului! Florin Piersic, atacat de un politician: ‘Un actor mediocru, unii tineri sunt mult peste valoarea sa!’

Distribuie:

Publicat:

Deputatul independent Adrian Dohotaru s-a declarat nemultumit de faptul ca marele actor Florin Piersic a fost omagiat in cadrul unui eveniment organizat de primariei Cluj-Napoca, cu ocazia implinirii varstei de 83 de ani.

Politicianul a declarat intr-un mesaj publicat pe Facebook ca Florin Piersic este un actor mediocru si ca primaria nu trebuia sa aloce bani publici pentru eveniment.

„Ce se intampla cu cheltuielile publice e de un kitsch grotesc. Sper ca trei forte politice noi sa intre in Consiliul Local, sa faca o majoritate, pentru ca banul public sa fie cheltuit cu o mai mare responsabilitate. P.S.: Sustin revenirea cinematografului la denumirea de Cinema Republica. Florin Piersic este un actor mediocru, in fond, chiar daca popular, actorii si regizorii tinerei generatii fiind mult peste valoarea sa”, a scris Adrian Dohotaru, pe Facebook.

Comentariile deputatului au fost aspru criticate de fanii actorului Florin Piersic, care a avut la randul sau o pozitie despre acest subiect, in urma cu cateva zile.

Actorul Florin Piersic a avut o reactie pe Facebook, dupa ce in spatiul public a aparut informatia legata de costul evenimentului organizat la Cluj de ziua sa, spunand ca jurnalistii ori sunt rauvoitori, ori dezinformati, dar ca se folosesc de moment.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img