sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ea are 61 de ani, el, 24. Se iubesc nebunește și, în ciuda diferenței de 37 de ani

Distribuie:

Publicat:

Ea are 61 de ani, el, 24. Se iubesc nebunește, în ciuda diferenței de 37 de ani care îi despart, s-au căsătorit și plănuiesc să facă împreună un copil.

Cum? Apelând la o mamă surogat.

Quran McCain și soția sa, Cheryl McGregor, mama a șapte copii, din Roma, Georgia, s-au cunoscut în 2012, în timp ce amândoi lucrau la un fast-food, iar el avea doar 15 ani.

Dar dragostea a apărut opt mai târziu, abia în 2020, când Quran a văzut-o pe Cheryl lucrând la un magazin universal, pe post de casieră. Și așa s-a înfiripat povestea lor de dragoste.

Cu toate că Cheryl are deja șapte copii și 17 nepoți, cei doi spun că „simt că merită copiii lor”.

„Ne-am căsătorit în septembrie 2021 și au trecut câteva luni de când suntem gata să întemeiem o familie”, a spus bărbatul, adăugând „Cheryl are 61 de ani și are deja șapte copii și 17 nepoți, dar simțim că merităm să avem copiii noștri.”

Perechea a încercat să obțină o sarcină prin metode naturale, dar din cauza vârstei înaintate a lui Cheryl, au decis să apeleze la o mamă surogat sau chiar la adopție.

„Am prefera o mamă surogat, însă am văzut o mulțime de probleme legale apărute mult după nașterea copilului”, a spus Quran.

„Căutăm o mamă surogată drăguță care să fie dispusă să semneze un contract pentru a nu ne convinge că nu va avea pretenții aasupra copilului după naștere”, a mai adăugat el.

„Dacă ar fi să apelăm la adopție, am căuta un copil care să provină dintr-o relație mixtă, astfel încât copilul să știe: „Am părinți jumătate negri și jumătate albi”, astfel încât el [sau ea] să simtă că suntem adevărații săi părinți.

„Ambele fiice ale lui Cheryl au suferit histerectomii în ultimii ani, deci pe ele nu le putem lua în considerare. Altfel ele ar fi fost cea mai bună opțiune pentru a fi cât mai aproape de un copil biologic.”, a mai spus tânărul soț.

Întrucât Cheryl este mult mai în vârstă decât soțul ei, cei doi știu că, în timp, tatăl ar putea fi nevoit să-și crească copilul singur. Dar sunt pregătiți pentru asta.

“Va fi un tată grozav, este un adult responsabil. Am toată încrederea că ar putea crește copilul și să o facă foarte bine”, spune Cheryl.

Cheryl și Quran susțin că viața lor sexuală este fantastică și că între ei există o chimie grozavă – în ciuda faptului că el este mai mic decât unul dintre propriii ei copii, iar ea este cu doar șase ani mai mică decât bunica lui.

La scurt timp după ce cuplul a început să se întâlnească, au început să posteze videoclipuri cu ei pe TikTok, care au devenit virale din cauza diferenței de vârstă de aproape patru decenii cre îi despar.

Nunta lor a fost de fapt transmisă în direct pe TikTok și vizionată de mii de fani.

Cu toate acestea, Cheryl și Quran primesc multe mesaje negative pe rețelele de socializare din cauza relației lor neconvenționale.

„Oamenii de pe rețelele de socializare care ne urăsc spun că mă întâlnesc cu bunica mea”, a spus bărbatul.

„Ceea ce e fals, ea este mai tânără decât bunica mea, nu suntem diferiți de niciun alt cuplu, dragostea este dragoste. Indiferent ce spun, nu ne pot răni. Suntem fericiți și indiferent de ce spun oamenii despre noi, nu ne vor dernja”, a concluzionat tânărul soț.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img