vineri, 29 martie, 2024

Ea e Cătălina, femeia ucisă pe o trecere de pietoni în Constanța. Tânăra era mama a două fetițe

Distribuie:

Publicat:

Un grav accident rutier a avut loc luni în județul Constanța, acolo unde Cătălina, o mamă de 36 de ani, se afla pe trecerea de pietoni alături de fetițe sale și încercau să treacă strada. O mașină le-a lovit din plin, iar tânăra mamă a ajuns la spital, acolo unde a decedat a doua zi. 

Două fetițe au rămas fără mamă, asta după ce luni un cumplit accident rutier a avut loc pe o stradă din Constanța, acolo unde Cătălina se află de mână împreună cu micuțele sale și voiau să traverseze pe trecerea de pietoni. Din păcate, un șofer care circula cu viteză le-a văzut mult prea târziu pe cele trei, astfel că mașina le-a izbit din plin.

Cătălina, o mamă de 36 de ani, a murit ucisă pe o trecere de pietoni din Constanța. Două fetițe au rămas singure

La fața locului s-au deplasat imediat ambulanțele ce le-au acordat primul ajutor victimelor. Fata cea mică, în vârstă de 2 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, asta în timp ce cea mare, de 6 ani, a avut escoriații, potrivit observatornews.ro.

Tânăra mamă, de 36 de ani, a suferit răni extrem de puternice la cap, iar aceasta a ajuns în stare foarte gravă la spital. Pentru ea însă nu s-a mai putut face nimic, iar a doua zi după accident femeia și-a dat ultima suflare în salonul în care se afla internată, spre marea suferință a familiei și a tuturor celor care au cunoscut-o.

Zeci de mesaje după moartea Cătălinei

Mâine va fi o zi grea pentru toți cei care au iubit-o pe Cătălina. Ea va fi condusă pe ultimul drum de către toți cei ce au iubit-o.

Pe rețelele de socializare sunt zeci de mesaje prin care prietenii și rudele își exprimă durerea uriașă după plecarea femeii de 36 de ani la ceruri. Cu toții sunt șocați de tragedie și nu le vine să creadă că tânăra nu mai e, iar cele două fetițe vor trebui să crească de acum înainte fără mama lor.

"Drum bun spre cer, înger pur! Ne luam rămas bun prea devreme de la tine…Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! (…) "Cătălina, să ai grijă de fete din Rai și să le arăți cum să crească fără mama lor", sunt doar câteva dintre mesajele triste.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img