vineri, 26 aprilie, 2024

Ea e cea mai sexy fiica de interlop! Cum arata fata lui Sile Camataru, poarta coroana de printesa si diamante grele! Pana si Botezatu a plans dupa ea!

Distribuie:

Publicat:

Ea e cea mai sexy fiica de interlop! Cum arata fata lui Sile Camataru, poarta coroana de printesa si diamante grele! Pana si Botezatu a plans dupa ea! In septembrie 2017 a avut loc un mare eveniment in Bucuresti, una dintre fiicele lui Sile Camataru se logodea, iar socrul mic a dat o petrecere despre care inca se mai vorbeste. Petrecerea uriasa a avut loc intr-un restaurant de fite din Capitala, iar fata omului de afaceri a marturisit ca s-a simtit ca o adevarata printesa: „Sunt ca o printesa. Nunta va urma peste cativa ani. Vreau sa fiu pregatita sa port rochia de mireasa. Inca nu sunt. Vreau sa fiu printesa in adevaratul sens al cuvantului”.

Din punct de vedere vestimentar, evenimentul a fost marcat cum se cuvine: Rebecca a purtat o rochie incredibila de la una dintre cele mai mari case de moda, incrustata cu sute de cristale, si care a valorat cu siguranta o avere. La rochie, fata a asortat o coroana stralucitoare, demna de o adevarata printesa, un colier la fel de stralucitor, dar si o pereche de cercei lungi, cu diamante.

Au fost si invitati de seama, printre care si Codin Maticiuc, Sorin Copilul de aur sau Sorinel Pustiu’.„Lumea care se afla aici a venit datorita caracterului nostru, lume care ne iubeste. Vrem sa se distreze lumea, atat si nimic mai mult”, a afirmat tatal fetei. Sile Camataru i-a facut o declaratie magulitoare logodnicului fiicei sale. „E unul dintre ginerii mei preferati”, a spus afaceristul, completat de sotia sa, Mirela: „Noi tinem la ei ca la baietii nostri. Si la nurori, si la gineri. Sunt tot copiii nostri”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img