vineri, 29 martie, 2024

Ea este cea mai sexy hackerita din Romania! Din pacate, va fi extradata in America! De la actrita la cea mai periculoasa hackerita din Washington – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Eveline Cismaru este cu siguranta cea mai sexy infractoare „cyber” din istoria Romaniei. Ea si Mihai Alexandru Isvanca vor fi extradati in Statele Unite pentru a fi judecati intr-un dosar in care sunt acuzati ca au compromis sistemele de supraveghere ale Politiei Metropolitane din Washington.

Eveline Cismaru are 28 de ani si a locuit pana recent la Londra acolo unde a lucrat ca actrita, dupa cum singura se prezenta pe un site de specialitate. Ea este pasionata de fitness si detine un cont pe Youtube unde isi filmeaza sedintele de antrenament. Vacante in insule exotice, haine scumpe, telefoane de firma si sedinte foto extravagante – cam asa arata viata Evelinei pana pe 15 decembrie, atunci cand politistii romani au arestat-o cu ajutorul informatiilor venite de la Serviciile Secrete din Statele Unite.

Cazul romanilor care au spart serverele Politiei din Washington a fost tratat cu maxima seriozitate de autoritatile din SUA, actul fiind considerat asemenator cu unul terorist. Romanii au atacat serverele care coordonau camerele de supraveghere din Washington in cel mai prost moment posibil – acela in care Donald Trump urma sa depuna juramantul de investitura ca Presedinte al Statelor Unite.

Sexy-hackerita si partenerul ei au reusit sa acceseze sistemul informatic al Politiei Metropolitane Washington in perioada 9-12 ianuarie 2017 si au instalat doi virusi de tip „ransomware: Cerber si Dharma". Astfel, timp de cateva zile, ei au reusit sa tina „ostatic” serverul institutiei, criptand informatiile aflate pe computerele din retea. Ei au solicitat bani pentru decriptarea informatiilor.
Eveline Cismaru si Mihai Alexandru Isvanca vor fi extradati pentru a fi judecati in Statele Unite pentru accesarea fara drept a unui sistem informatic si pentru conspiratie in vederea savarsirii unei fraude informatice. Ei risca o pedeapsa de pana la 20 de ani de inchisoare. Cu cateva zile in urma, judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au decis ca cei doi vor fi extradati, insa decizia nu este una definitiva.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img