vineri, 29 martie, 2024

Ea este Francesca, consiliera de 23 de ani de la Primăria Botoșani: ”Mă adaptez ușor!”

Distribuie:

Publicat:

Francesca este consiliera de 23 de ani de la Primăria Botoșani. Mai exact, ea este consiliera viceprimarului municipiului Botoșani, Liviu Toma. Chiar daca are o vârstă fragedă în ale politicii, tânăra spune că partidul din care face parte are încredere în capacitățile ei. Francesca Șoltuzu este absolventă a Facultății de Litere și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Ștefan cel Mare Suceava. În prezent, tânărul consilier urmează două programe de master.

Francesca Șoltuzu este consilieră la primăria Botoșani incepând de vineri, 20 noiembrie 2020.

Francesca, consiliera de 23 de ani de la Primăria Botoșani

Este începătoare în ale politicii, însă firea comunicativă și dorința de acumulare a unor cunoștință noi au propulsat-o pe Francesca direct în funcția de consilier la primăria Botoșani. Chiar dacă are doar 23 de ani, tânăra menționează că relația cu domnul viceprimar este una de bun augur, semn că lucrurile funcționează bine în primărie.

De vineri, 20 noiembrie 2020, Francesca Șoltuzu ocupă funcția de consilier la primăria Botoșani. Chiar daca are o vârstă foarte frageda pentru a intra într-o funcție așa de importanta, ea a obținut un post vânat de mulți absolvenți de Administrație Publica din tara. Totuși, Francesca este susținută de partidul din care face parte, Pro România, care i-a oferit încredere deplină, în ciuda vârstei fragede.

Francesca Soltuzu recunoaște că are o relație bună cu viceprimarul Liviu Toma. Cei doi se cunosc și colaborează bine în cadrul Primăriei Botoșani. De asemenea, mulțumirile Francescăi se îndreaptă și către partidul din care face parte.

Proaspătul consilier recunoaște că se integrează perfect în cadrul Pro România, având în vedere înclinația conducerii către susținerea tinerilor.

Îl cunosc pe dl viceprimar Liviu Toma de mult timp, iar împreună am desfășurat o activitate colaborativă de bun augur. Sunt o fire comunicativă, mă adaptez ușor la schimbări, flexibilă în gândire și dornică de a acumula noi cunoștinte. Doresc să menționez și faptul că, partidul din care fac parte, Pro România, a avut mereu încredere în mine și mi-a oferit sprijin ori de câte ori am avut nevoie. Colectivul este unit, membrii se ajută între ei, iar ceea ce am apreciat cel mai mult este faptul că acest partid susține tinerii și ideile acestora, a declarat tânăra, potrivit botoșăneanul.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img