marți, 23 aprilie, 2024

EBA a aflat din presa despre noua cucerire a lui Syda

Distribuie:

Publicat:

Elena Basescu a aflat din presa despre noua cucerire a lui Bogdan Ionescu, fostul ei sotEBA a aflat totul din presa Paparazzii unui site monden l-au surprins pe Bogdan Ionescu, zis Syda, alaturi de noua sa partenera. Cei doi au fost fotografiati intr-un club de fite din Herastrau, semn ca fostul sot al cunoscutei EBA nu se fereste sa se afiseze cu partenera sa. Tanara se numeste Maria si este cunoscuta in cercurile mondene ale Capitalei. Elena Basescu a fost casatorita cu Bogdan Ionescu vreme de 4 ani. Cei doi au decis sa divorteze anul trecut, iar anuntul l-a facut mezina familiei Basescu, pe pagina de Facebook.

„Familia Ionescu – Basescu, de comun acord si de maniera amiabila, a decis sa puna punct casniciei incepute in 2012. Separarea se produce prin procedura notariala. In acest moment, locuim deja separat.

“Speram ca reprezentantii mass media vor da dovada de intelegere si vor respecta intimitatea si dreptul la viata personala ale fiecaruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care il vom face pe acest subiect.”, a scris fiica fostului presedinte dupa ce a decis sa divorteze.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img