vineri, 29 martie, 2024

Edward Iordanescu: „Regret ca am lasat jucatorii la nationala”

Distribuie:

Publicat:

Oficialii Pandurilor Targu Jiu au solicitat LPF reprogramarea meciului cu ASA Targu Mures, anuntat initial vineri, 12 februarie, ora 20.30, la o data ulterioara, in conformitate cu articolul 12 din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice (ROAF).scrie mediafax.ro

 „Nu vrem ca, din situatia de a ajuta echipa nationala, sa ajungem sa fim cea mai dezavantajata echipa din Liga 1. Rugam pe aceasta cale sa ni se acorde intelegere in demersul nostru de a reprograma meciul din etapa a 24-a cu ASA Targu Mures, in limita posibilitatilor, mai tarziu decat ziua de vineri, pentru ca ne vin foarte tarziu jucatorii de la echipa nationala, iar vineri noi deja trebuie sa jucam primul meci al etapei, in timp ce adversarul nostru din aceasta etapa nu a avut nici un jucator convocat la echipa natioanala”, a declarat Narcis Raducan pentru site-ul oficial al Pandurilor.

Edward Iordanescu, antrenorul echipei Pandurii Targu Jiu, a spus, joi, pentru ProSport, ca regreta faptul ca a acceptat sa lase patru jucatori la echipa nationala, pentru cantonamentul din Turcia.

„Am un regret imens ca am lasat jucatorii la lot. Ii am la trei antrenamente si apoi vine jocul oficial. Ma gandesc serios sa nu ii mai iau la Targu Mures chiar daca am sa compromit jocul. Avem patru jucatori la lot si nu doar ca nu ii pot avea la nici macar un joc amical, dar trebuie sa ii trimit pe teren intr-un mod total amator la prima etapa”, a declarat Edward Iordanescu.

sursa:mediafax.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img