marți, 23 aprilie, 2024

Ei sunt politicienii crescuti de SISTEM! Victor Ponta, Sorin Grindeanu si Catalin Ivan, urzeala limbricilor

Distribuie:

Publicat:

Framantarile din ultima perioada din Partidul Social Democrat scot la iveala un adevar extrem de crud. In partidul de guvernamant exista o grupare redusa numeric de oameni care actioneaza din interior pentru destabilizarea formatiunii politice si implicit a Executivului Romaniei. Aceasta grupare actioneaza la comanda “Sistemului”, iar cei care trebuie sa puna in practica acest plan sunt europarlamentarul Catalin Ivan si fostii premieri Victor Ponta si Sorin Grindeanu. 

Este evident insa pentru toata lumea ca acesti oameni, ajunsi pe functii importante doar pentru ca erau membri PSD (nu pentru ca ar fi prea competenti), compromit ideea de tineri politicieni care pot aduce un plus valoare societatii romanesti. 

Din pacate se dovedeste inca o data daca mai era nevoie, ca acesti tineri politicieni au actionat tot timpul la comanda, dar nu la comanda romanilor care i-au votat, nici macar a partidului care i-a sustinut, ci a Sistemului care i-a crescut. Abia in ultimii ani ies la iveala imixtiunile sistemului in viata unui partid aflat la guvernare. Politicienii de genul lui PontaIvan sau Grindeanu sunt crescuti sub umbrela serviciilor secrete, formati de aceste servicii, avand chiar si studii in acest sens. Victor Ponta, impreuna cu Laura Codruta Kovesi, incearca cu disperare sa-l scoata pe Liviu Dragnea de la conducerea PSD. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img