vineri, 29 martie, 2024

Ei sunt românii care au obținut cele mai bune rezultate la Eurovision. Mihai Trăistariu, detalii despre momentul care i-a schimbat viața

Distribuie:

Publicat:

Mihai Trăistariu, Luminița Anghel și Paula Seling și Ovi sunt românii care au ocupat cele mai bune poziții la Eurovision, de-a lungul anilor. Jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu Mihai Trăistariu despre succesul piesei Tornero, dar și despre cum i s-a schimbat viața după concursul internațional.

Mihai Trăistariu s-a bucurat de un real succes în 2006, atunci când a participat la Eurovision cu piesa Tornero. Celebra melodie s-a difuzat la radio în peste 30 de țări, iar timp de mai bine de șase luni a stat pe primul loc în topurile din Grecia, Cipru și Malta.

Mihai Trăistariu a vorbit cu jurnaliștii WOWbiz despre cum a fost pentru el experiența din 2006 și cum a simțit emoțiile acestei seri, dar și despre lucrurile care s-au schimbat la organizarea concursului de atunci și până în prezent.

Mihai Trăistariu, detalii exclusive despre seara care i-a schimbat viața

Mihai Trăistariu a obținut Locul 4 la Eurovision în 2006, cu piesa Tornero. Artistul ne-a dezvăluit că viața lui s-a schimbat complet din acel an, momentul concursului ținut în Grecia fiind și clipa în care a cunoscut faima la nivel internațional.

Continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img