sâmbătă, 20 aprilie, 2024

El este “pistolarul” care a tras cu un pistol de tip airsoft intr-o parcare din Husi . Tanarul este din Otetoaia, comuna Lunca Banului

Distribuie:

Publicat:

 Politistii huseni au deschis o ancheta in cazul barbatului care suparat ca nu a fost servit intr-un bar din municipiul Husi, a iesit in parcarea localului, unde, pentru a-si arata barbatia si capacitatile de mascul alpha, a executat un foc de arma in plan vertical . Arma care a fost folosita este una de tip airsoft (folosește proiectile de tip bile din material plastic) nesupusă notificării și avizării. Tanarul se numeste Mihai.B., are varsta de 26 de ani si este domiciliat in localitatea vasluiana Otetoaia, comuna Lunca Banului . Duminica seara, dupa ce s-a dat in spectacol la Husi, tanarul a plecat spre casa, a fost oprit de politisti in zona localitatii Stanilesti si adus la audieri . Organele de ancheta au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și amenințare .Vom vedea daca magistratii vor arata clementa fata de acest fapt, lucru care ar incuraja si alte persoane sa recurga la acelasi tip de gest . Va redam mai jos punctul de vedere al IPJ Vaslui in acest caz:

“La data de 21.11.2021, ora 18.30, Poliția Municipiului Huși a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană ar fi folosit un pistol cu bile, în zona unui bar din municipiul Huși.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, în aceeași seară, 4 bărbați din localitatea Lunca Banului, județul Vaslui, cu vârste cuprinse între 21 și 33 de ani, s-au deplasat cu un autoturism la un bar, din municipiul Huși.

Pe fondul unui conflict spontan apărut între unul dintre bărbați (26 de ani din localitatea Oțetoaia) și gestionară (bărbatul ar fi proferat amenințări și injurii), a fost solicitat sprijinul unei firme de pază, care le-a solicitat bărbaților să părăsească zona barului.

 La plecare, bărbatul în vârstă de 26 de ani ar fi coborât din autoturism și ar fi efectuat un foc cu o arma, după care, autorurismul ar fi părăsit zona.

În localitate Stănilesti, județul Vaslui, autoturismul în care se aflau aceștia a fost oprit în trafic, de către un echipaj de poliție deplasat în temeiul sesizării, iar în urma controlului efectuat asupra autoturismului, în portbagajul acestuia, a fost găsită și ridicată o armă, care din primele verificări pare a fi de tip airsoft (folosește proiectile de tip bile din material plastic) nesupusă notificării și avizării.

În cauză nu au fost vătămate persoane sau produse pagube materiale.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uz de armă fără drept și amenințare, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși. “ declara cei de la IPJ Vaslui

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img