vineri, 19 aprilie, 2024

Electrocasnice fara documente de provenienta depistate de politistii de frontiera vasluieni

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi,au confiscat produse electrocasnice in valoare totala de 2.800 lei, destinate comercializarii, pentru care un cetatean moldovean nu avea documentele de provenienta si transport.

In data de 21 ianuarie, in jurul orei 10.00, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, judetul Vaslui, aflati in executarea atributiilor de serviciu, au oprit pe raza localitatii de frontiera Ghermanesti, un autovehicul marca Ford Transit, inmatriculat in R. Moldova, condus de cetateanul din R. Moldova Tudor C., in varsta de 33 de ani.

La controlul efectuat asupra autovehiculului au fost descoperite diferite aparate electrocasnice second-hand (masini de spalat, congelatoare si lazi frigorifice), pentru care Tudor C. nu avea documente de provenienta si transport.

Cu privire la bunurile descoperite, barbatul a declarat ca le-a achizitionat cu intentia de a le comercializa in R. Moldova.

Pentru bunurile transportate fara documente justificative, Tudor C. a fost sanctionat contraventional, iar bunurile in valoare de 2.800 lei au fost ridicate in vederea confiscarii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img