joi, 28 martie, 2024

Eleganta si culoare in creatiile vestimentare NAN-NET SHOP, de la Iulius Mall

Distribuie:

Publicat:

O nouă destinaţie de cumpărături pentru doamnele şi domnişoarele pasionate de modă s-a deschis la Iulius Mall Iaşi. Brandul NAN – NET SHOP din Republica Moldova şi-a inaugurat, de curând, un magazin la etajul întâi al mall-ului. NAN-NET SHOP se adresează femeilor cu vârsta cuprinsă între 25 şi 45 de ani, însă orice doamnă îşi va găsi aici, cu siguranţă, cel puţin un articol pe gustul şi stilul său.

O explozie de culori calde. Aşa ar putea fi caracterizate piesele vestimentare pe care NAN-NET SHOP le pune la dispoziţia clientelor sale. Acestea vor găsi aici, în special, diverse rochii în stil office, dar care pot fi purtate atât ziua, la birou, cât şi seara, la o cină romantică sau la o întâlnire cu cei dragi. În plus, pot alege dintr-o varietate de bluze, fuste şi sacouri, în croiuri şi modele variate, care pot fi uşor asortate.

Chiar dacă este toamnă, NAN-NET SHOP le propune clientelor sale o colecţie în culori vesele, în care predomină pastelurile, galbenul, fuchsia, lila-ul, verdele crud, turcoazul şi tonurile elegante de gri.

Hainele sunt confecţionate în Republica Moldova. Materia primă utilizată în producţie este de origine europeană, din fibre naturale, folosindu-se textile din Spania, Portugalia şi Italia.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img