vineri, 29 martie, 2024

Elena Basescu a confirmat sarcina: „In doar trei luni, mi se va indeplini astfel dorinta de a avea cel putin trei copii. Eu si Catalin suntem foarte bucurosi”

Distribuie:

Publicat:

EBA a spus ca este foarte bucuroasa si le-a multumit tuturor pentru mesajele frumoase, dar nimeni n-a inteles daca vorbeste serios sau nu.

In urma cu mai bine de un an, Elena Basescu a divortat de Bogdan “Syda” Ionescu, dupa patru ani de mariaj, din care au rezultat doi copii, Sofia Anais si Traian Junior. Acum, se pare ca Elena Basescu are si mai multe motive sa zambeasca. Cancan.ro a publicat imagini super-exclusive cu EBA, in care mezina familiei Basescu apare imbracata in haine negre si largi, care par ca-i ascund kilogramele in plus. Azi, Elena Basescu a tinut sa adreseze problema si a scris un mesaj pe Facebook.

„Bravo! Vigilentii paparazzi au facut marea descoperire: sunt insarcinata. In doar trei luni, mi se va indeplini astfel dorinta de a avea cel putin trei copii.
Eu si Catalin suntem foarte bucurosi si, fara sa aveti parte de imagini de la nunta, deoarece am trait o experienta de genul acesta si-mi ajunge, vom fi doi parinti foarte buni pentru copilul nostru.
Va multumesc tuturor pentru gandurile bune, iar, cand vor fi lucruri importante de comunicat, ca si pana acum, le voi comunica eu”, a scris Elena Basescu.

Prietenii virtuali ai brunetei au sarit sa o felicite: „Doamne ajuta sa fiti sanatosi,fericiti si impliniti!!vedeti-va de viata..gura lumii nu o astupa nici pamantul..asa ca..cainii latra..nimic nu este mai frumos decat sa ai copii sanatosi si un barbat care sa te iubeasca si sa fiti universul lui..eu traiesc astfel de poveste..ma bucur enorm pentru voi!”, „Sarcina usoara.Spune-i bunicului sa-si plimbe nepoteii in parc si sa depene amintiri de pe vremea celor doua mandate!” „ Sa fiti sanatosi cu totii Felicitari!”.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img