vineri, 29 martie, 2024

Elena Bogdan, calificată în sferturile probei de dublu la Monterrey (WTA)

Distribuie:

Publicat:

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Elena Bogdan și elvețianca Viktorija Golubic s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale probei de dublu, la turneul WTA de la Monterrey (Mexic), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după victoria cu 4-6, 6-1, 10-6 în fața cuplului japonez Shuko Aoyama/Makoto Ninomiya.

Bogdan și Golubic și-au asigurat 1.820 dolari și 60 de puncte WTA, iar în sferturi vor înfrunta învingătoarele din meciul care opune cuplul Petra Martic (Croația)/Maria Sanchez (SUA) perechii Anastasia Rodionova (Australia)/Alicja Rosolska (Polonia), cap de serie numărul doi.

Alexandra Dulgheru (26 ani, 67 WTA) și-a aflat adversara din primul tur la simplu, Julia Glushko (Israel), o jucătoare de 26 de ani, aflată pe locul 134 în lume, care a dispus în ultimul tur al calificărilor de neozeelandeza Marina Erakovic, cu 6-0, 6-4. Dulgheru și Glushko vor fi adversare în premieră.

Britanica Heather Watson (84 WTA) a produs surpriza primei zile, prin victoria cu 6-4, 6-7 (0), 6-3 în fața niponei Misaki Doi (54 WTA), prin prisma locurile ocupate în ierarhia mondială. A fost a patra victorie a britanicei în tot atâtea confruntări directe.

Alte rezultate înregistrate luni în primul tur:
Mirjana Lucic-Baroni (Croația) — Tatiana Maria (Germania) 7-5, 6-4
Johanna Konta (Marea Britanie/N. 4) — Mariana Duque-Marino (Columbia) 6-3, 6-3
Alison Van Uytvanck (Belgia/N. 6) — Irina Falconi (SUA) 6-4, 6-2

AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img