vineri, 19 aprilie, 2024

Elena Gherghe a facut astazi anuntul despre sotul ei, dupa 8 ani de casnicie: „Inimii nu-i poti porunci pe cine sa iubeasca”

Distribuie:

Publicat:

Elena Gheorghe se mandreste cu o cariera fructuoasa, dar si cu o familie foarte frumoasa. Sotul ei, Cornel, cu care are doi copii, ii este alaturi inca din adolescenta, inainte de a fi sot si sotie, cei doi au fost foarte buni prieteni. Dupa opt ani de casnicie, vedeta a facut anuntul despre casnicia ei.

„Parintii mei il cunosteau pe Cornel pentru ca imi era coleg si prieten, iar cand lucrurile au devenit mai serioase, am avut ceva emotii. La inceput, tata era mai rece cu el, probabil ca voia sa-l testeze si ma gandesc ca era normal. A fost primul si singurul baiat pe care l-am prezentat parintilor, eu fiind fiica cea mare, astfel ca trebuia sa vada si ceilalti frati ai mei cum se intampla daca aduc pe cineva acasa. A fost o intreaga poveste… Dada si Papu au fost foarte suparati pe tatal meu atunci cand le-a prezentat-o pe mama, ea fiind ardeleanca. Ba, mai mult de atat, nici nu au fost prezenti la nunta lor deoarece ei isi doreau ca baiatul lor cel mare sa se insoare cu o armana si sa fie un exemplu demn de urmat si pentru fratii lui. Bunicii mei s-au impacat cu parintii mei abia atunci cand am venit eu pe lume, desi initial nu au fost prea incantati cand au auzit vestea. Apoi, am fost efectiv adorata de ei, m-au crescut, m-au rasfatat, m-au iubit la nebunie, mai ales ca eram prima lor nepoata si, asa cum e obiceiul la armani, purtam numele bunicii.

Dada m-a invatat sa vorbesc armaneste, sa pretuiesc obiceiurile si muzica armaneasca. Aproape zilnic imi spunea cat si-ar dori sa ma casatoresc cu un arman. Cand am mai crescut, mai in gluma, mai in serios, imi povestea despre baietii din comunitate, care ar fi mai potrivit pentru mine. A fost mai greu sa-i spun bunicii despre Cornel decat parintilor mei.

Mi-ar fi placut sa respect traditia, dar inimii nu-i poti porunci pe cine sa iubeasca si pe cine nu. La inceput, i-a fost greu sa-mi inteleaga decizia, dar apoi l-a adorat pe Cornel, iar intr-o zi mi-a spus ca el face cat zece armani si ca are sufletul impacat cand stie ca ma lasa pe maini bune„, a declarat Elena Gheorghe pentru Viva.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img