vineri, 19 aprilie, 2024

Elena Udrea tuna si fulgera, dupa ce DNA a cerut condamnarea sa la 12 ani de inchisoare: „Daca o omoram pe Kovesi…”

Distribuie:

Publicat:

Ultimul termen al procesului Elenei Udrea de la Curtea de Apel București, unde procurorul DNA a cerut condamnarea ei la 12 ani de închisoare pentru instigare la luare de mită şi spălarea banilor, a făcut-o pe fosta politiciană să răbufnească pe rețelele de socializare.

Ea este acuzată în dosarul finanţării campaniei din 2009. Ea susține că pedeapsa este mult prea mare, în contextul în care nu a luat niciun ban.

„Aici, întrebarea pe care am pus-o instanţei, argumentat cu prevederile Constituţiei şi ale Legii Referendumului, a fost cine este beneficiarul sumelor de bani care fac obiectul acuzaţiei, cu care s-au plătit panouri pe care era scris “Vino şi tu la Referendum”????

Elena Udrea a răbufnit după ce DNA a cerut să fie condamnată la 12 ani de închisoare

Fostul ministru al Transporturilor susține că este nedreptățită, în contextul în care ar primi o pedepasă aproape cu cea a Ioanei Băsescu, fiica fostului președinte. Elena Udrea a comparat condamnarea sa cu cea a oamenilor care comit crime grave în România. În încheiere, fosta politiciană a mărturisit că dacă ar fi omorât-o pe Laura Codruța Koveși, atunci ar fi primit o pedeapsă mai mică.

continuarea pe wowbiz.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img