vineri, 29 martie, 2024

Eliminare șocantă la Survivor. Scandal între ultimii concurenți rămași în competiție

Distribuie:

Publicat:

Competiția Survivor este din ce în ce mai dificilă. Concursul este aproape de final și doar câțiva concurenți mai luptă pentru marele premiu. Șase persoane mai sunt în Republică, după ce a mai avut loc încă o eliminare șocantă, la care nu se aștepta nimeni.

A fost eliminată Oana Ciocan

Survivor România se apropie de final. Mai sunt doar câteva episoade până la ultima duelare, iar probele sunt din ce în ce mai dificile. La individuale, concurenții dau tot ce au mai bun și trag tare ca să nu fie eliminați. Totuși, unii dintre ei trebuie să plece, astfel încât doar doi să rămână în ultima fază.

 

După Ștefania Stefan și Marian Drăgulescu, următoarea eliminată din competiție a fost Oana Ciocan. Nimeni nu se aștepta la asta, pentru că este ambițioasă și se descurca bine pe teren. Campionul Ionuț, însă, a decis să o aleagă pe ea și să o trimită acasă, lucru ce a debusolat-o complet pe aceasta.

Imediat după ce Daniel Pavel i-a dat vestea, concurenta a făcut primele declarații. A mărturisit că lovitura a fost una puternică, la care nu se aștepta, pentru că a luptat mult. Nu a acut puterea să plângă, pentru că este mândră de ea și știe că a muncit mult.

,,Mă doare inima, am luptat deși mi-a fost greu uneori, nu pot să plâng pentru că sunt mândră de mine, sunt recunoscătoare.”, spune Oana.

Scandal la Survivor

Campionul zilei a avut parte de cel mai apreciat premiu, și anume un apel video cu un membru al familiei, la alegere. Tot el a mai dat șansa altor doi colegi pentru a vorbi cu cei de acasă, lucru ce le-a încărcat bateriile.

Tensiunea este tot mai mare la Survivor. Foamea, stresul și condițiile grele de supraviețuire îi aduc pe concurenți la limita disperării. Aceștia au început acum să facă tot felul de alianțe, lucru ce perturbă și mai mult Armonia, și asa precară, din Republică.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img